Visa större bild

Julkulor Röd Runda

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Härliga julkulor att klä granen med! Röda julkulor är både vackra och klassiska. De passar in i alla hem och ger en stämningsfull och julig känsla. Du kan enkelt matcha dem med annat julpynt. Du kan även hänga upp julkulorna i ett fönster eller i ett blomsterarrangemang. Perfekt när du vill göra fint i huset inför advent och jul!

Julkulor Röd Runda inkluderar tolv stycken röda juldekorationer med lite olika struktur. De är tillverkade i plast och är 6 cm stora. Snöre för enkel upphängning ingår.

Säljs i 12-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen66853 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle