Jumpsuits

Jumpsuits är det perfekta trendplagget för alla oss som gillar att spexa till det men inte vill tumma på bekvämligheten. Denna mysiga kostym har tagit världen med storm med sin roliga och coola utformning. Ikläd dig dem för en galen krogrunda och oroa dig inte om festen fortsätter ända in på småtimmarna eller om du råkar somna i soffan. Med våra coola jumpsuits är du garanterad festens mest bekväma utstyrsel.

På Partykungen kan du välja mellan massor av roliga stilar, storlekar och färger – allt till de allra bästa priserna. Shoppa loss och handla jumpsuits online hos oss, för det finns få plagg som kombinerar fest och bekvämlighet lika bra som en mjuk overall.

Vi vill dock höja ett varningens finger, våra jumpsuits är så behagliga att det finns en stor risk att du glömmer bort att du fortfarande har den på dig när du sticker ned till affären och handlar glass dagen efter! Men oroa dig inte, när folk ser dig i din sprillans nya superhjälte-jumpsuit så kommer du inte bara att bli stans största snackis, de kommer också fråga dig var du köpte den – på Partykungen såklart!

I vårt sortiment hittar du jumpsuits för alla tillfällen, för det passar ju lika bra att vara uppklädd till ko när du lagar mat som när du ska på maskerad. Eller dra på dig din jumpsuit som får dig att se ut som en enhörning när du vill visa din unika personlighet. Finns det något bättre sätt för att fånga uppmärksamheten från din crush än att stå på dansgolvet iförd en skön jumpsuit och visa vad du går för?

Har du blivit bjuden på maskerad eller vill du bara sätta guldkant på en girls-night-out som du hoppas ska bli något utöver det vanliga? Vi har jumpsuits som passar perfekt om du vill sticka ut i vimlet eller bjuda in till konversationer medan du hänger i baren. Våra jumpsuits är inte bara bekväma, vi har också ett par varianter som visar upp dig från din bästa sida och är mer sexy.

Älskar du att ta roliga bilder eller skapa stories för sociala medier? Du kan lita på att dina följare kommer att få sig ett gott skratt när de ser dig dansa runt i köket i en jumpsuit med dalmatin-mönster.

Lita på Partykungen, våra jumpsuits kan få vilket foto eller video som helst att få en hög skratt-faktor och bli inte förvånad om det börjar trilla in massor av nya följare som direkt konsekvens. Varför inte testa på att filma när du lever din normala dag – fast med en jumpsuit? Cykla, åk skateboard eller dra iväg på ett träningspass. Med en jumpsuit sätter du en rolig twist på vardagen!

Börjar det närma sig brorsans födelsedag och du vet fortfarande inte vad du ska köpa till honom? En rolig jumpsuit med kända loggor eller tryck från populära filmer kan garanterat locka till skratt.

Brorsan, bästa kompisen eller din flickvän kommer att ge dig en stor kram när de öppnar sin present och känner hur mjuka och sköna våra jumpsuits är. Varför inte göra slag i saken och skaffa matchande plagg som ni kan ha på er när ni har ett filmmaraton hemma?

Jumpsuits med tryck från superhjältefilmer är några av våra mest populära plagg och det är inte konstigt. Vem vill inte känna sig en superhjälte – även när man ligger i soffan? Gör dig själv en stor tjänst och skaffa ett av de bekvämaste plaggen som du någonsin kommer att äga. Det är du värd!
Läs mer