Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Brun > Kalaselipser Fox
Visa större bild

Kalaselipser Fox

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lutar det mot att bjuda in till ett rävligt roligt kalas? För att lyckas behöver du: Superdupermånga ballonger, färgglada prylar (bruna/röda saker eftersom det är ett räv-kalas), lite räv-inspirerade girlanger, glada barn (såklart) och en gigantisk kalaselips! Men en Kalaselipser.. vad är det? Ett nytt ord för dig förstår vi, men det är en superstor typ av portal/ingång som ger en mäktig prägel på kalaset!

Kalaselipser Fox är en superhäftig typ av portal/ingång som kommer göra barnkalaset AWESOME! Kalaselipsern kommer med motiv av fyra stycken rävar som kikar fram, massa höstlöv i olika färger och ekollon. På både vänster- och högerpelare syns en söt liten räv med texten: "Grattis! Det är din födelsedag". Samma motiv och text gäller på "taket" av elipsern. 

Kalaselipsern kommer omonterad vilket betyder att du behöver bygga ihop den själv. Du behöver dock inte oroa dig, bruksanvisningarna som medföljer hjälper dig att hitta vad som ska sitta vart!

  • Material: Kartong/Papp
  • Mått: 2205 x 2200 mm
  • Färg: Beige, orange, lila, brun och gul.
  • 2-sidig (samma motiv på fram- och baksida)
  • Ett amazing tillbehör till kalaset och festen

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51461 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle