Till toppen
Visa större bild

Kalaselipser Plan

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
499 kr 799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska lille Pelle Pilot bjuda in vännerna till ett magiskt födelsedagskalas inom kort? Givetvis har ni ballonger, girlanger, konfetti och tårta på inköpslistan, men har ni med kalaselipsern? Med denna elipser får Pelles vänner en mäktig känsla när de kliver in till födelsedagskalaset med flygplanstema. Det blir en fest som inte glöms bort i första hand!

Kalaselipser Plan är en superhäftig typ av portal/ingång som kommer göra barnkalaset riktigt magiskt! Kalaselipsern kommer med motiv av ett gäng flygplan som flyger över en äng. Flygplanen syns på både höger- och vänsterpelare i en härlig blå färg. Ovanför flygplanen syns texten: "Grattis på födelsedagen!" i olika färger. På elipserns "tak" står det, även där "Grattis på födelsedagen!" med en stor och färgglad text. För att skapa den ultimata känslan ställer du bara kalaselipsern framför exempelvis dörren som leder in till kalaset. 

Kalaselipsern kommer omonterad vilket betyder att du behöver bygga ihop den själv. Du behöver dock inte oroa dig, bruksanvisningarna som medföljer hjälper dig att hitta vad som ska sitta vart!

  • Material: Kartong/Papp
  • Mått: 2205 x 2200 mm
  • Färg: Ljusblå, grön, vit m.fl.
  • 2-sidig (samma motiv på fram- och baksida)
  • Ett amazing tillbehör till kalaset och festen

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51464 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle