Till toppen
Visa större bild

Kalaselipser Unicorn

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
499 kr 799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Enhörningen – den absolut bästa kompisen man kan ha, speciellt på barnkalaset! En enhörning är faktiskt väldigt bra på kalas då enhörningen alltid bidrar med bland annat rosa sockervadd, glada ungar och gratis flygturer runt regnbågen. Tänk om man var barn igen... då hade vi iallafall gått på ditt enhörningskalas.

Kalaselipser Pink är en superhäftig typ av portal/ingång som kommer göra barnkalaset magiskt! Kalaselipsern kommer med motiv av ett gäng flygande enhörningar. Enhörningarna syns på både höger- och vänsterpelare i en ljusrosa färg med gula vingar och en regnbågsfärgad svans och man. Ovanför enhörningarnas huvuden syns texten: "Grattis! Det är din födelsedag" i olika färger. På elipserns "tak" står det "Grattis" med en stor och färgglad text. För att skapa den ultimata kalaskänslan ställer du bara kalaselipsern framför exempelvis dörren som leder in till själva "kalassalen".

Kalaselipsern kommer omonterad vilket betyder att du behöver bygga ihop den själv. Du behöver dock inte oroa dig, bruksanvisningarna som medföljer hjälper dig att hitta vad som ska sitta vart!

  • Material: Kartong/Papp
  • Mått: 2205 x 2200 mm
  • Färg: Ljusblå, rosa, grön, vit m.fl.
  • 2-sidig (samma motiv på fram- och baksida)
  • Ett amazing tillbehör till kalaset och festen

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51463 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle