Till toppen
Visa större bild

Kalaspåsar Paw Patrol

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det här söta små kalaspåsarna passar perfekt att dela ut till alla gästerna på ett kalas med Paw Patrol-tema. På påsarna syns Ryder och alla hans duktiga små valpar. Tillsammans löser de en massa problem och de hjälper alltid till när någon är i fara. Fyll påsarna med godis och kanske en liten överraskning. En skattjakt eller en fiskdamm är en kul avslutning på ett lyckat kalas!

Kalaspåsar Paw Patrol inkluderar åtta stycken kalaspåsar. Kalaspåsarna har ett färgglatt motiv från det populära barnprogrammet Paw Patrol. Påsarna är tillverkade i plast och har ett smidigt handtag.

Säljs i 8-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Malin för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56185 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle