Till toppen
Visa större bild

Kockmössa i Papp

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 28
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ju fler kockar desto sämre soppa blir det. Det är åtminstone så de säger, de som tror sig veta. Och kanske ligger det något i det, för varför skulle man annars säga så? Om du och fem andra vänner ska anordna festen tillsammans så vet du ju att det blir diskussioner kring hur det ska göras, vilket tema ni ska ha och vem som ska göra vad. Det blir alltid bråk. Det är bättre att bestämma allt själv.

Kockmössa i Papp är ett perfekt val till dig som ska gå på maskeradfest med tema Mat, Yrken eller White party. Men den fungerar lika bra till dig som fixat catering till festen och vill att personalen ska ha en enhetlig outfit.
Den här kockhatten är helt tillverkad i papp. Kanten är av hårdare papper för att den ska gålla formen, medan överdelen är av tunt papper som du enkelt kan "fluffa till".

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Ulrika för 1 år sedan
  Den här var ju mer rolig än annat och tror inte den kommer överleva mer än en fest men det är helt okej för det priset. Kändes lite som ett sånt skoskydd fast i papper.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Stallarholmsskolan för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34683 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle