Till toppen
Visa större bild

Korsett Smoking Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Självklart är det inte bara män som kan bära smoking på fest, lika snyggt sitter dem även på kvinnor! Om du själv känner att en vanlig smoking är lite för manlig för din personliga smak är denna korsett ett utmärkt alternativ. Den efterliknar en smoking i utseendet men sitter tight runt kroppen vilket framhäver dina kvinnliga former.

Korsett Smoking Deluxe består av en korsett med svarta paljetter och vitt sidenliknande tyg. Högst upp sitter en liten svart fluga och utseendet på korsetten ska efterlikna en smoking.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Korsett
  • Material: 84% Polyester, 16% Spandex

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39699 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle