Till toppen
Visa större bild

Korsett Zombie med Blodiga Inälvor Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

De flesta zombies kanske inte har "utseendet med sig", så att säga. Inte så konstigt egentligen med tanke på att de är levande död. Men känner du för att klä ut dig till en zombie, utan att känna dig alldeles FÖR zombie-alldaglig, kan vi starkt rekommendera denna superfräcka och makabra korsett med blodiga inälvor!

Korsett Zombie med Blodiga Inälvor Deluxe består av en snygg och svart korsett med realistiska blodiga delar av revben och inälvor på en sidan. Nedtill är korsetten något asymmetrisk och inälvorna är uppstoppade för en mer verklighetstrogen look.

Material: Polyester och spandex.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39438 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle