Till toppen
Visa större bild

Kort Examen Flagga

first_saleprice.value: 720
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr 29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Studenten är en av de största dagarna i livet, så varför inte göra den dagen extra speciell för personen som springer ut? Studenten må ha en hel vecka på sig att ha roligt, men skivan med släkt och vänner är det viktigaste, så detta gratulationskort kommer göra susen tusen gånger om! Skriv någonting betydelsefullt, göm en femhundring eller både och, och vi lovar dig ett stort leende och ett lyckat firande!

Kort Examen Flagga är ett vackert gratulationskort med motiv av den Svenska flaggan och blommor i akvarellutförande. Högst upp på kortet står det "På din examensdag" i guldig färg. Gör dagen till den bästa dagen någonsin! 

Kortet säljs styckvis och mäter: 10 x 17 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43411 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle