Till toppen
Visa större bild

Kort Grattis Liten Vit med Guldtext

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När du ska gratulera någon med en present är kortet ett självklart tillbehör tycker vi, även om det så är ett litet kort. Där kan du skriva en liten hälsning som garanterat kommer att uppskattas av den lycklige mottagaren. Kanske är det mamma som har fyllt år, syrran har tagit studenten, farfar gick i pension eller bästa kompisen klarade uppkörningen. Ja, grattiskortet kan användas till det mesta!

Kort Grattis Liten Vit med Guldtext är ett vitt gratulationskort i mindre format med en guldig grattistext i mitten. Kom ihåg att ett kort är underhållande att läsa och minst lika roligt att spara så skriv något minnesvärt och fyndigt. 
 
Kort inklusive vitt kuvert. Mått: 9,7 cm x 13,3 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46628 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle