Till toppen
Visa större bild

Kort Jag Är Väldigt...

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Jag är väääldigt... snygg? Jag är väääldigt kär i dig? Jag är väääldigt... en tönt. Tja, oavsett vad du är så kommer detta gratulationskort garanterat gå hem hos den du tänkt ge det till. Du väljer själv om du skall vara ärlig och rakt fram med vad du är, eller om du gör som oss och skämtar bort allt? Up to you...

Kort Jag Är Väldigt... är ett snyggt kort du kan ge bort likaväl till studenten som till fars- och morsdag eller alla hjärtans dag. Kortet har motiv av en nalle som håller i en stor röd ros med texten: "Jag är väldigt väldigt vääääldigt...". Du skriver själv vad du är på den blanka sidan. Tillsammans med kortet medföljer dessutom ett kuvert.

  • Material: Papp
  • Mått: 17,5 x 12,5 cm
  • Antal: Styckvis (1-pack)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Monia Jenny Birgitta för 7 månader sedan
    Väldigt fint
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52534 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle