Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kort > Alla Hjärtansdag Kort > Kort Till den finaste jag vet...
Visa större bild

Kort Till den finaste jag vet...

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Gör som man gjorde förr i tiden och säg det med ett kärleksfullt kort istället för ett PM, sms eller en kärleksemoji. När din hjärtevän får detta kort i sin hand kommer hens hjärta garanterat att smälta!

Kort Till den finaste jag vet... är ett gulligt kort med motiv av en söt liten nallebjörn (?) tillsammans med massa små hjärtan och texten "Till den finaste jag vet... Jag älskar DIG!". 
Inuti har kortet motiv av hjärtan längs kanterna upptill och nedtill, samt den söta nallebjörnen till vänster. Det finns gott om utrymme att skriva nåt gulligt i kortet.

Mått: 18 x 12 cm.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51835 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle