Kortlådor

Kortlådor kan se ut på många olika sätt. De kan vara stora eller små, enfärgade eller färgglada, stilrena eller mönstrade. Här på Partykungen hittar du kortlådor i många olika modeller som passar till olika festliga tillfällen. Och sitter du nu och funderar på vad en kortlåda egentligen är så ska vi så klart förklara det för dig. Du kommer snart att förstå att en kortlåda är ett måste till alla stora fester och tillställningar, att det hjälper till att hålla ordning och reda på gästernas kort och att det blir ett fint minne från den stora dagen.

En kortlåda är en box, ofta tillverkad i papp, med en skåra eller en öppning på toppen. Kortlådan kan användas på olika fester och kalas och är en plats där gästerna kan lägga sina kort och hälsningar. Det kan till exempel vara en grattishälsning till födelsedagsbarnet, en lyckohälsning till brudparet, tips och råd till en nybakad student eller några rader till dopbarnet som kan tas fram och läsas i framtiden. Ställ gärna fram kortlådan på ett bord tillsammans med små kort och en penna och låt sedan alla gäster skriva sin personliga hälsning till festens huvudperson. När festen är slut blir korten, och kortlådan, ett fantastiskt minne att plocka fram.

Du kan också använda en kortlåda till andra roliga saker. Kanske vill du anordna en tävling med dragning på festen? Ja, då kommer en kortlåda väl till pass. Kanske vill du spara gästernas gratulationskort på ett fint sätt? Japp, en kortlåda passar perfekt! Eller så kanske du vill göra något spännande och överraskande med placeringskorten på festen? Yes box, en kortlåda är vad du behöver! Det är egentligen bara din fantasi och kreativitet som sätter gränserna för vad en kortlåda kan användas till.

Nu ska vi se vad det finns för olika kortlådor hos Partykungen. De flesta kortlådor kan användas vid många olika tillfällen men det finns några som är anpassade för vissa typer av fester. Det finns till exempel kortlådor med siffror på som passar perfekt att plocka fram på födelsedagsfester. En låda som det står 18 på används på ett 18-årskalas, en låda med 50 på till ett 50-årskalas och så vidare. Det finns också speciella kortlådor till bröllopsfester. På dessa kan det till exempel stå "Just married" eller "Our Wedding Cards". Du väljer helt enkelt den kortlåda som passar bäst för det ändamål du tänker.

Partykungen erbjuder ett stort sortiment av kortlådor i olika former, storlekar och färger och här beställer du alltid snabbt och enkelt. Det ska inte vara krångligt att handla online! Självklart erbjuder vi också alltid låga priser och snabba leveranser. Är det fest så är det och då kan man ju så klart inte vänta på festdekorationerna allt för länge, eller hur?
Läs mer
2 träffar