Till toppen
Visa större bild

Kristallhjärtan Mörkblå

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Eleganta kristallhjärtan i djupaste blått för dig som älskar romantiska dekorationer och vill att de ska matcha färgtemat på ditt bröllop. Den blå färgen är snygg att matcha med silver eller diamant, men dessa hjärtan är även otroligt vackra på egen hand. Låt dem stå för bordsdekorationerna genom att helt enkelt placera dem löst på duken mellan gästerna - enklare och snabbare kan det knappast bli att fixa en elegant och proffsig dukning. Vill du pyssla lite mer kan du limma fast dem på servettringar eller placeringskort för en extra glamourös touch.

Kristallhjärtan Mörkblå innehåller en påse med 28 gram plasthjärtan i färgen mörkblå. Påsen innehåller ca 85 stycken hjärtan där varje hjärta har en storlek på 12 mm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Marie för 2 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54760 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle