vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Latexmasker

Latexmasker

När det vankas maskerad är det hög tid att dra fram lådan med latexmasker och hos Partykungen hittar du dem i alla möjliga skrämmande utföranden! Vi älskar förstås att klä ut oss, och det är ju som allra mest roligt om man går hela vägen för att ingen ska ha en aning om vem det egentligen är som döljer sig bakom masken. Vi har allt möjligt att erbjuda dig som vill klä ut dig till Halloween, maskeraden eller temakvällen och i vårt utbud med latexmasker finns både skrämmande, roliga och fantasifulla ansikten att leva sig in i.

Givetvis går tankarna till Halloween-fester där latexmaskerna ofta är lika många som gästerna. Här hittar du diverse otäcka monster med vårtor och krokiga näsor eller skrynklig hud, variga sår och stora hål eller missbildningar. Vissa av maskerna är rentav dränkta med blodfärgade dekorationer och andra har inte ens någon mun kvar. Tillsammans med en svart utklädnad, kanske med skelettema, blir du Halloweenfestens stora favorit och dessa masker kan användas tillsammans med alla möjliga tillbehör och detaljer som fulländar din outfit oavsett tillställning.

Det kan minst sagt bli en obehaglig överraskning om du rentav trär på dig en latexmask en helt vanlig dag för att välkomna din partner som kommer hem från jobbet, eller om du dyker upp på personaltoaletten på jobbet utklädd till ett läskigt monster. Sen måste du ju för all del inte skrämma slag på hela stället genom att klä ut dig till någonting blodtörstigt, utan i vårt utbud hittar du även rätt oskyldiga och roliga latexmasker som föreställer olika kändisar eller superhjältar. Med sådana latexmasker behöver du inte oroa dig för att omgivningen kommer att svimma av rädsla, utan snarare i så fall av ett skrattanfall.

Latexmaskerna är ypperliga alternativ till ansiktsfärg och smink som inte bara tar lång tid att applicera, utan även tenderar att rinna i takt med svetten på dansgolvet. Våra latexmasker är av hög kvalitet och är utformade för att likna vanlig hud i största möjliga utsträckning, med ansiktsuttryck och miner som kan kännas oerhört verkliga. En annan fördel med latexmasker är att det inte tar alltför lång tid att bli dig själv igen, vilket kan vara till stor fördel om du märker att någon i din närhet, inte minst barnen, blir oroligt nära att drabbas av total panik på grund av din succémask.

Hos Partykungen klär vi ut oss var och vareviga dag eftersom vi älskar att sätta prägel på tillvaron med diverse utklädnader. Vi uppmuntrar till ett rikare maskeradliv med dessa latexmasker som fullständigt kommer att få övriga gäster på festen att tappa hakan, om nu deras egna masker ens har en haka det vill säga. Träd i in rollen som superhjälte eller president för en kväll och känn på hur det är att få allas fulla uppmärksamhet när du äntrar rummet.

Välkommen med din beställning av din latexmask och ta chansen att äntligen få bli den du alltid har velat vara – åtminstone för en kväll!
Läs mer