Lego

Nästan alla barn oavsett ålder och kön har en relation till Lego. Oftast en mycket positiv sådan. De geniala Legobitarna som bildar fantasifulla kreationer finns för barn med olika smak och motorisk förmåga. Lego har blivit en massiv succé globalt och produktionen av filmer och dataspel om de olika Legovärldarna, till exempel Ninjago, är en kul utveckling. Nu kan du även köpa maskeraddräkter inspirerade av Lego. Hos oss på Partykungen hittar du alla typer av Legoprodukter då vi är en auktoriserad återförsäljare av Legosaker.

Köp Lego online hos oss om du vill ta Legoleken till nästa nivå. Att pyssla med Legobitar är pilligt och det kan vara väldigt tålamodsprövande. Att kombinera Legobyggen med fri lek i en Legodräkt är faktiskt ett helt genialiskt koncept.

Gillar ditt barn Lego? Varför inte anordna en Legomaskerad för barnen så att de kan klä ut sig till olika Legofigurer. Här hos oss på Partykungen kan du hitta olika Legodräkter föreställande de mest ikoniska Legogubbarna och -gummorna. Vi erbjuder även mer komiska dräkter för den som till exempel vill klä ut sig till en helt vanlig Legokloss! Legosaker funkar i många sammanhang. Många av de Legoprodukter vi säljer har ett gulligt men lite läskigt utseende som passar perfekt på till exempel en halloweenfest.

Flera av våra populära Legodräkter bygger på Legos egna versioner av klassiska superhjältar och filmfigurer som Batman eller Batgirl. Exakt vilket sortiment vi har kan variera lite utifrån vilka figurer som är i ropet för tillfället. En Legomaskerad kan vara en salig blandning av figurer som inspirerar till fysisk lek. På samma sätt lockar en uppsättning Legobitar och ritning till mer stillsamma och intellektuella lekar.

Barn som gillar Lego får en chans att efterlikna sin favoritkaraktär. Det brukar vara mycket populärt att härma figurens rörelsemönster och kanske utropa något som karaktären är känd för att ha sagt i en film. En rolig Legodräkt till ett barn som gillar figuren i fråga kan vara den perfekta julklappen eller födelsedagspresenten. Det gäller naturligtvis även om det inte är en Legomaskerad på gång.

En närmast surrealistisk och mycket rolig effekt uppnås om ni ordnar en Legomaskerad med barn i Legodräkt som sedan får bygga med Lego som en del av festen! Har du inte en massa Legobitar är det kanske enklare att fixa en spelkonsol och något av de populära Legospelen.

Alla Legodräkter du hittar hos oss på Partykungen är mjuka, bekväma och redo för action. De kan tvättas och används många gånger om. Vi har även lite mer exklusiva Legodräkter som gör så att den som bär dem verkligen ser ut som en Legofigur, men i mänsklig storlek. Det är verkligen högsta kvalitet det handlar om. För barnet som redan verkar ha allt kan en Legodräkt föreställande favoritfiguren vara den perfekta presenten.

Våra Legodräkter finns i olika storlekar, även vuxna kan med fördel klä ut sig till Lego när det är dags för kalas eller andra skojiga upptåg. Att klä ut sig till en stor vandrande Legobit kan faktiskt vara väldigt förlösande och bidra till en skön stämning. Kanske något för svensexan? Vi har förresten inte bara kläder utan även föremål inspirerade av Legofigurernas vapen, Legomasker för dig som inte vill ha en hel dräkt och Legosouvenirer.

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort utbud av legodräkter, legomasker, heldräkter, halvdräkter från såväl äldre legofilmer som till de nya Ninja-go! Vi har dräkter och tillbehör för såväl vuxna som barn, tjejer som killar och korta som långa. Våra dräkter är också officiellt licensierade vilket gör dem lite extra nice sådär att bära!

Välkommen in om du planerat en maskerad utklädd till din favoritkaraktär från Legofilmen Ninjago, eller om du planerat en legofest eller dylikt.

Köp dina legodräkter och legotillbehör online hos Partykungen – snabbt, billigt och enkelt på nätet!
Läs mer