Till toppen
Visa större bild

Leif GW Persson GW:s Brott

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En fängslande jakt i den undre världen är vad vår favoritkriminolog kan erbjuda oss i detta superspännande sällskapsspel! Leif GW Persson är inte bara en storsäljare inom bokindustrin, han är heller inte bara en kriminolog och utmärkt aktieplacerare, han är också ett geni när det kommer till att leverera spännande sällskapsspel! 

I Leif GW Persson GW:s Brott kallar polisen in GW för att ta fast ett par exceptionellt farliga brottslingar. GW lägger upp sin strategi och drar sakta men säkert nätet hårdare kring dessa brottslingar. Klockan tickar, förbrytarna måste snabbt sopa igen spåren efter sig för att undgå häktet. För att ens ha en chans i detta spännande krim-spel krävs strategiskt tänkande på omänsklig nivå. Du behöver helt enkelt ha ett polisarbete i toppklass – och minst lika kriminellt. Blir det Herr GW, eller blir det brottslingarna som tar hem vinsten?

  • Ålder: Från 10 år
  • Regelspråk: Svenska
  • Spelare: 2-5
  • Innehåller: Spelplan, sex magneter, sex tärningar, 23 beskrivningskort, åtta triumfkort, åtta brottslingskort och åtta handklovsbrickor

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51337 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle