Ljuslyktor

Levande ljus är fantastiska stämningshöjare i alla sammanhang och superhärliga att pynta med både inomhus och utomhus. Dessutom mycket trevligare än döda ljus. Kruxet är ju att vanliga ljus har en tendens att slockna, och dö, vid minsta lilla vindpust eller regndroppe. Ett suveränt sätt att råda bot på detta är att stoppa ned dem i ljuslyktor som skyddar mot väder och vind.

På Partykungen hittar du massor av läckra ljuslyktor i olika utföranden – från pumpalyktor, marschaller och klassiska tomtelyktor med handtag på toppen till glaslyktor med festliga tryck, hängande ljusslingor och värmeljushållare i gnistrande kristall. Vi har även vackra himmelslyktor som du kan skicka upp i luften istället för fyrverkerier. Underbara till Alla Hjärtans Dag, bröllop, nyårsfirande och andra högtider.

Marschaller står emot vädergudarna väl och är en riktig klassiker att kanta entrégången med vid festligare tillställningar. Men om du vill undvika riktiga eldslågor finns även snygga ljuslyktor med inbyggda LED-lampor som ger ett verklighetstroget flimrande sken och är minst lika dekorativa. LED-ljuslyktor slocknar dessutom inte om det regnar, snöar eller blåser och funkar utmärkt att använda utomhus. Perfekta att ställa på bordet, balkongen, altanen, trappan eller i trädgården både till Valborg, midsommarafton, kräftskivan, jul, nyår och Halloween!
Läs mer