Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Skämtartiklar > Trolleritrick > Magisk Snusnäsduk Färgskiftande
Visa större bild

Magisk Snusnäsduk Färgskiftande

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du alltid velat bli en trollkarl? Nu har du din chans. Det här är ett roligt trolleritrick som du kan använda nästa gång du ska gå på kalas. Det är en magisk näsduk som skiftar i färg. Den är lätt att använda och du kommer att få många förvånande åskådare. Men självklart avslöjar du inte hur du gör trolleritricket. Det gör aldrig en riktigt trollkarl.

Magisk Snusnäsduk Färgskiftande är en snusnäsduk som skiftar färg. Instruktioner för hur du utför tricket står på förpackningen. Instruktionerna är på engelska.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45797 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle