Till toppen
Visa större bild

Magiska Bollar Mjuka

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med de här röda bollarna kan du göra många klassiska trolleritricks. Bollarna är mjuka och lätta att trolla bort. Du gömmer dem enkelt i handen, bakom ryggen eller i fickan. Och Hokus pokus så trollar du fram dem igen. Att sätta ihop en liten trollerishow på nästa kalas kommer att bli en stor succé! Glöm inte att öva lite i förväg bara!

Magiska Bollar Mjuka är en förpackning med fyra mjuka svampbollar. Bollarna kan användas till en mängd olika trolleritricks. Måtten på bollarna är ca 4 cm.

Säljs i 4-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Alen för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45799 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle