vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Måla & Rita

Vem älskar inte att måla? Att få gå loss på ett tomt ark eller en annan yta med en uppsättning härliga färger är lustfyllt och kreativt för både barn och vuxna. Om du planerar en fest kan du åstadkomma mycket genom att måla och rita. Vi har målargrejer av hög kvalitet till väldigt bra priser. Här hittar du allt du behöver för att bli en äkta konstnär, och det till väldigt fina priser.

Ju bättre och mer ändamålsenliga pennor du har, desto finare kan du måla och skriva. Här hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva för att måla och rita till exempel personliga inbjudningskort, bordsplaceringar, och dekorationer till partyt. Glöm inte pennor och färger om du håller på och planerar ett party. Målargrejer är också perfekt underhållning för barn som är både utvecklande och rolig. Apropå det, om du ska ordna ett barnkalas eller en kickoff för ett företag och ansvarar för aktiviteterna så finns det mycket du kan göra som inte kräver mer än pennor och papper!

Det är ingen större poäng med att ha fina pennor och färger om det inte finns något lämpligt att måla på. Det är i det läget som mindre barn kan få för sig att väggar, möbler och element är lämpliga ytor för juvenila kreationer i jätteformat. Hos oss kan du alltid hitta målarböcker med olika teman och block i olika storlekar. Du kan utrusta familjen för att kunna måla medan ni befinner er på resande fot eller i hemmet med gott om plats. Målargrejor är alltid bra att ha hemma.

Vi erbjuder ett stort utbud av målarfärg, pennor och andra ritverktyg. Här har du möjlighet att beställa allt från klassiska tavelkritor till färg av konstnärskvalitet, markeringspennor och helt vanliga blyertspennor. Vi har också fyllt våra hyllor med en hel del plojiga pennor som passar att ha i kavajfickan när det är dags för maskerad eller när du bara vill dra ett skämt. Givetvis hittar du klassikern – pennor som ger ifrån sig osynlig skrift som du endast kan läsa om du vet hur du ska göra för att få bokstäverna att framträda. Pennor att skriva och rita med och färger att måla med kan vara viktiga inslag i många lekar och aktiviteter. Självklart har vi även praktiska tillbehör som pennvässare och pennskrin så att du kan hålla reda på din grejer och se till så att pennorna fungerar. Allt du behöver för att kunna måla och rita ska du kunna hitta här på Partykungen, det är vår ambition.

Olika färger fäster olika bra på olika underlag och material. Det är också stor skillnad på spetsen på en penna eller pensel beroende på vad det är tänkt att du ska kunna måla med den, med bästa möjliga precision. Vi på Partykungen har tagit in vanliga pennor med många användningsområden men också lite mer nischade produkter för dig som till exempel vill kunna måla och skriva på glas och porslin eller kanske plugga effektivare genom att ha den perfekta överstrykningspennan nära till hands. Vi vågar lova att vi har den optimala pennan, vad du än vill kunna måla på! Lite mer speciella pennor med ett tydligt användningsområde är också riktigt bra presenter som uppmuntrar mottagaren till att gå in lite extra för sin hobby eller att prova något nytt.

Tack vare våra tydliga produktbeskrivningar behöver du inte köpa pennor eller färger i fysisk butik och du kan beställa dem online till bästa möjliga pris!
Läs mer