Malaco

Godis är livet och särskilt om det kommer från Malaco! Det sätter guldkant på tillvaron såväl till vardag som fest. Malaco är det välkända och omtyckta godismärket som berikat våra smaklökar sedan år 1934. Här på Partykungen hittar du ett stort utbud av klubbor, godisremmar, lakrits och annat smått och gott till riktigt bra priser och snabba leveranser för att du snabbt ska kunna stoppa godissuget.

Ordet Malaco är bildat av de inledande bokstäverna i Malmö lakrits compani, vilka var de första i Sverige att tillverka just lakrits. Sedan dess har utbudet utökats med allehanda sura, salta och sega sorter du kan tänka dig. Lakritsen finns såklart fortfarande kvar som en självklar del av sortimentet och det verkar som att vi inte kan få nog av detta svarta guld. Är du en söt- eller saltlakrits typ?

Har ett företag som Malaco varit igång ända sedan 1930-talet är det naturligt att en del godissorter blivit rena rama klassikerna. En del har vidareutvecklats med nya smakkombinationer men originalen finns alltid tryggt kvar och väntar i bakgrunden tills du vill återvända till din barndoms smaker. Självklart tillkommer det och utvecklas hela tiden nya sorter från Malaco. En del säljer vi styckvis så att du kan plocka ihop precis så många du vill ha och en del säljs i påsar med möjligheten att dela godispåsen med en vän, käresta eller syskon. Har du svårt att välja tipsar vi om en påse med blandat innehåll. Det ger dig en ny smakupplevelse i varje tugga. En del sorter är dessutom veganska så att ännu fler ska kunna njuta av en seg rem eller en colasmakande godbit.

Slutklämmen på alla vuxen- och barnkalas brukar vara det bästa. Det är nämligen då som godisskålen eller godispåsen kommer fram. Favoriter från Malaco har en given plats på festens gottebord. De olika varianterna gör att alla kan hitta sin sort oavsett om du gillar hårda, mjuka eller sega karameller. Lägg upp varje sort för sig i olika skålar så kan alla ta de varianter de önskar. Men ta inte bara de gamla vanliga utan våga testa minst två nya sorter. Vi slår vad om att du nästan kommer ramla baklänges av lycka för att du har hittat nya favoriter.

En variant på godispåse på barnkalas är fiskdamm. Spänn upp en duk eller lakan mellan två dörrposter och låt barnen fiska upp något gott på kroken. Vill du göra egna godispåsar med godis från Malaco har vi såklart passande tomma påsar för ändamålet.

Självklart är det helt okej och helt orimligt gott att äta godis från Malaco direkt ut påsen men tänk då vilken smakexplosion som blir om du garnerar en tårta eller muffins med något smaskigt ur sortimentet. Bryt smaken av en söt gräddtårta med några salta bitar eller toppa en mjuk och fluffig muffin med hårda karameller. Nu blir vi själva så sugna att vi nog behöver beställa hem några påsar på direkten och börja leta recept bums.
Läs mer