vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Marvel-dräkter

Bli en riktig superhjälte med hjälp av våra finfina Marvel-dräkter. Dräkterna lämpar sig precis lika bra när du ska på maskerad som när du behöver skapa mer spänning i vardagen. Partykungen har ett stort och brett utbud av Marvel-dräkter för både barn och vuxna så ni kan utföra hjältedåd tillsammans.

Marvel eller Marvel Cinematic Universe som hela namnet lyder, är en mediafranchise från USA. Företaget har byggt upp ett fiktivt universum som kretsar kring hela världens trikåklädda hjältar vilka utför en mängd otroliga saker i diverse filmatiseringar. Har du en favoritsuperhjälte? Själva har vi väldigt svårt att välja bara en mellan alla asagudar, insekter, spindlar och muskelknippen. Vi löser det genom att beta av våra Marvel-dräkter en i taget. Ombyte förnöjer och förnyar liksom!

En del föds till superhjältar. Det är dock inte särskilt vanligt hos oss jordbor att födas med Marvel-dräkten på. Med andra ord bör du komma från en helt annan planet om du vill födas in i en släkt med långa superhjälteanor. I annat fall får du förlita dig på turen att bitas eller stingas av en insekt som kan ge dig magiska krafter. Eller dra på dig en dräkt som Ant-Man gjorde i filmen med samma namn. Marvel-dräkter kanske inte ger dig superhjältekrafter på riktigt men kanske lite mer självförtroende vilket i sin tur kan öka dina prestationer. Och det är väl superhjälteaktigt om något? Dessutom är det ganska coolt att med tuffa Marvel-dräkter se ut som Hulken, Spiderman, Thor och grabbarna. Men tjejerna då, var finns de? De finns självklart också här och är minst lika badass som sina manliga motsvarigheter. Om inte ännu tuffare. Har du sett Black Widow som gestaltas av Scarlett Johanson? Där snackar vi girlpower! Eller bara power rätt och slätt!

Vardagen behöver förgyllas, det vet vi alla. Ett av de bästa sätten att sätta guldkant på tillvaron är att bjuda in till festligheter. Till fest, dekoration, pynt och maskerad är Partykungen i sitt esse. Vårt självklara tips på tema är såklart Marvel och hela dess stora universum av aldrig sinande hjältekaraktärer. Så börja med att skriva ihop några eller många inbjudningskort och bjud in till en storslagen maskerad! Vilken av våra Marvel-dräkter väljer du? Som värd eller värdinna för kalaset behöver du såklart vara en riktig cool figur som kan lösa det mesta från att blåsa ballonger, dekorera med flaggor och girlanger, duka bordet och fixa förtäring. Undra vilken av Marvels superhjältar som fixar det? Både små och stora wannabe-hjältar kan komma på din maskerad tack vare att du hittar Marvel-dräkter för både barn och vuxna. De flesta av Marvel-dräkterna finns också tillgängliga i flera storlekar för att passa de flesta kroppstyperna.

Inte bara vuxna vill gå på maskerad och klä ut sig till sin kanske egentliga personlighet. Barn brukar älska utklädningspartyn så ställ till med en maskerad nästa gång det är dags för barnkalas! Förutom Marvel-dräkter finns allt ni behöver från tallrikar, bestick och glas till inbjudningskort och tårtpynt. Tänk att samla ett helt gäng med superhjältar under ditt tak. Det händer inte varje dag!
Läs mer