Medaljer

Chokladmedaljer, militärmedaljer, guld- silver- och bronsmedaljer. På Partykungen har vi alla typer av medaljer för alla tänkbara tillfällen. Vi har medaljerna för kommande maskeraddräkt. Vi har medaljer för nästa roliga tävling du och kompisarna anordnar. Vi har medaljerna att ge bort i present till någon som firar en födelsedag eller en milstolpe i sina liv.

Köp en chokladmedalj till mamma på hennes födelsedag eller på mors dag med texten ”världens bästa mamma" på. Eller köp en chokladmedalj att hänga runt halsen på någon som tar studenten! Chokladmedaljer är inte bara lättare än en blomma utan dessutom mycket roligare att gå runt med runt halsen hela dagen.

Om du är den utvalda lekledaren för näst fest med familj eller vänner så rekommenderar vi starkt att slå ett extra öga på våra olika medaljpaket. Dessa paket innehåller alla de medaljer du kommer behöva och kommer peppa festdeltagarna extra mycket under tävlingarna. Medaljpaketen säljs oftast i 3-pack och innehåller en brons-, en silver-, och en guldmedalj.
Läs mer