Till toppen
Visa större bild

MER Jordgubb

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 803,57142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Jordgubb är ju en sådan smak som verkligen går hem till ALLT! Tänk dig en kall vinterdag i fjällen och du har precis stannat på ett litet break, hur gott skulle det då inte vara med en liten Jordgubbsfestis? Mhhmmmm.

MER är en svensk klassiker som är ett stabilt dryckesval till alla typer av aktiviteter. MER är väldigt vitaminberikad, bland annat med C-vitaminer och innehåller betydligt mindre socker än vanlig saft.

Säljs styckvis och innehåller 200 ml.

Ingredienser: Källvatten, 10% juice från koncentrat (äpple 8%, jordgubb 2%), socker, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), vitamin C, aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50031 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle