Mexiko

Planerar du årets höjdpunkt i form av en mexikansk fest med musik, mat, kläder och dekorationer på temat? Eller vill du bara göra tacokvällen med kompisarna lite roligare? Hos Partykungen hittar du både smått och stort som passar till temat. Festen får garanterat en lekfull och färgsprakande inramning med ett mexikanskt tema. Lite av det kan man gott unna sig även under en lite lugnare tacokväll i mindre skala.

Om du vill slå på stort har vi förutom både manliga och kvinnliga mexikanska dräkter, även många olika slags bords- och rumsdekorationer. Hos oss hittar du papperstallrikar, muggar, lyktor, flaskdekorationer och ballonger med mexikanskt tema.

Förutom traditionella ponchos, sombreros och klänningar med mexikanskt tema kan du klä ut dig till zorro, skurkarnas fasa, eller faktiskt till en taco! Om du vill ha en aktivitet under festen kan vi rekommendera en pinata som du kan fylla med passande godsaker. Med ett mexikanskt tema blir festen lekfullt och färgglad, och den mexikanska maten brukar passa de allra flesta. Som alltid kan du räkna med snabba leveranser och god service hos Partykungen. Låt oss hjälpa dig att göra dina fester riktigt minnesvärda!
Läs mer