vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Evenemang Möhippa Möhippa Dekorationer

Möhippa Dekorationer

Tänk dig själv om du skulle varit bruden som blir bortförd av sina vänner för att mötas upp av ett stort rum, nästan överdekorerat, med snygga och magiska möhippa-dekorationer. Såklart, vi förstår att det inte är helt superenkelt att dekorera inför en möhippa, för vad tusan skall man dekorera med?

Vi på Partykungen har tagit fram ett stort sortiment av de allra bästa möhippa-dekorationerna du kan tänka dig. Vi har till och med en liten panel som jobbar med möhippor ständigt, vilket gör att vi klassar dem som möhippa-experter. Ta dig ett kik nedan så ska du få många bra tips och idéer på hur du kan dekorera inför möhippan!

Vad sägs om att hänga upp ett par girlanger med motiv av nakna killar? En kul, men också ganska sjuk dekoration som kommer passa perfekt in på festen! En möhippa skall göras så pinsam som bara möjligt för bruden, så då kommer denna girlang passa grymt bra in. Vi har också många gör-det-själv-girlanger där du och tjejerna kan styra själv vad det skall stå på girangen. Sätt ihop en riktigt pinsam text, komplettera med snoppdekorationer, och låt bruden skämmas ögonen ur sig!

Här hittar du även vanliga och snygga dekorationer, mestadels i rosa, vitt, svart och rosé-färgat tema som passar i alla sorters lokaler. Vi har bland annat snygga dörrdraperier, serpentiner, hängande takdekorationer, pappersfjädrar, ljusslingor, rekvisita för fotografering och mycket mer – alla i passande möhippa-färger. Kika in vårt gedigna sortiment av kollektioner såsom “Bride to be” och “Hen-party” som ger möhippan ett lika elegant som foto-vänligt utseende som bruden garanterat kommer att älska!

Välkommen in till oss för att köpa roligt och snyggt pynt till möhippan – snabbt, smidigt och billigt online!
Läs mer