Till toppen
Visa större bild

Mugg med Plunta

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 3
selected_index: 0
49 kr 99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du i akut behov av både en kaffemugg och en plunta? Helt perfekt att du nu sitter och kollar på drömkombon! Med denna mugg kan du först dricka ditt kaffe, och skulle det vara så att du helt enkelt inte hinner dricka upp kaffet häller du enkelt ner det i pluntan som medföljer och du kan dricka det på vägen. Det är en superkombo som kommer lätta upp din vardag med stor marginal. 

Mugg med Plunta är en nödvändig produkt för dig som både vill spara tid och pengar. Självklart behöver det inte vara kaffe i muggen utan det bestämmer du själv, men råkar det vara så att du inte hinner dricka upp innehållet i muggen för du enkelt över det till pluntan och du kan i lugn och ro dricka upp på vägen! 

Mugg med Plunta är gjord av keramik i vit färg, ett läderband som sitter runt muggen och håller fast minipluntan. Pluntan är i skinande metall där det medföljer ett band och en nyckelring. Mått: ca 9 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Fridtjof Endre för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46516 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle