vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Nationsdräkter

Det är en vacker värld vi lever i! Det vackraste av allt är den stora mångfalden, de spännande kulturskillnaderna och härliga traditionerna som finns i våra olika länder. På Partykungen finner du ett unikt utbud av nationsdräkter som ger dig helt rätt look inför temafesten med jorden runt-tema, eller du kanske bara vill klä dig lite internationellt inför halloweenfesten? Oavsett vad du har för plan med din dräkt kommer du med stor sannolikhet hitta precis vad du söker här. Vårt sortiment av nationsdräkter sträcker sig från Tyskland till Spanien, USA till Skottland och hela vägen bort till Kina, Hawaii och Mexiko.

Är det dags för Oktober Fest? Dra på dig ett par lederhosen och bunkra upp kylskåpet med öl! Vi erbjuder en mängd olika dräkter som ger dig helt rätt look för en tysk festkväll. Vi har flera öltjej-dräkter som utstrålar sann Oktober Fest-anda, eller varför inte ta chansen att klä dig i klassiska lederhosen? Här hittar du till och med en dräkt som skapar illusionen av att du rider in på festen på en annan lederhosen-snubbes axlar. Tyskarna är verkligen inte dåliga på att festa, men vi i Sverige är faktiskt inte så pjåkiga heller. Klä upp dig i en gulblå Sverigedräkt och visa hur långt man faktiskt kommer på sill, snaps och köttbullar! Här finner du både klassiska folkdräkts-klänningar som liknar något som Victoria eller Madeleine klär sig i på nationaldagen, men också lite mer frisinnade varianter i kort modell. Såklart erbjuder vi även Sverigedräkter för män och barn.

Är du sugen på att ta dig utanför Europas gränser? Då kanske du ska förvandlas till en superamerikansk cheerleader! Eller så kan du fortsätta vidare till Mexiko och inspireras till att klä dig i sombrero och poncho. En annan härlig outfit att satsa på inför temafesten är Hawaiidräkten som består av bastkjol och en blomsterbeklädd bikiniöverdel. Dansa in på festen med vickande höfter och en härlig blomstergirlang runt halsen, det finns inte en chans att du blir osynlig med en dräkt som denna! Om ni vill gå på fest som ett härligt Hawaii-par erbjuder vi även en herrdräkt som består av shorts och skjorta med tropiska motiv. Andra roliga nationsdräkter som du kan hitta hos oss är oljeshejk-dräkter, Sultan-utstyrslar och till och med en komplett outfit för dig som vill vara en nordkoreansk diktator.

Ain't no party like a toga party! Vi erbjuder flera dräkter som låter dig resa till forntida Rom för en kväll och mysa runt i en bekväm toga-dräkt. Partykungen har varianter för både män och kvinnor som är sugna på att se ut som en antik gud eller gudinna. Matcha gärna de vita nyanserna, draperingarna och dina nakna ben med lyxiga guldsmycken och en lagerkrans för att få till en komplett look. På tal om gudinnor, vad sägs om att förvandlas till en egyptisk gudinna? Fluffiga, skimrande tygdetaljer i kombination med guldbälte och guldkrona är helt rätt outfit att göra entré med om du vill bli serverad hela kvällen. Vårt utbud är brett, roligt och inspirerande – så ta en ordentlig titt och gör dig redo för en fantastisk kväll!
Läs mer