Ninjadräkter

Med en schysst ninjadräkt kan du utmana maskeradens geisha, samurai, clown eller Pippi Långstrump på ett dansbattle. Våra ninjadräkter är superbekväma och låter dig ta ut svängarna ordentligt med dina grymma ninja moves. Enligt oss på Partykungen får ninjadräkter gärna vara komiska och bryta mot normen men självklart har vi även ninjadräkter i det klassiskt svarta stuket. Ninjadräkter kan också vara riktigt heta, om du vill använda en flirtig uppsyn och inte bara svärd eller kaststjärnor som vapen på partyt.

Maskeraddräkter som hjälper dig att gestalta ett historiskt eller populärkulturellt fenomen är extra roliga eftersom de är så mycket mer än bara en dräkt. Det uppstår en effekt när du tar på dig en ninjadräkt, du kommer att se världen i ett nytt ljus. Eller mörker, det är ju trots allt ninjor vi talar om här.

Ninjor brukar beskrivas som en slags lömska japanska lönnmördare och spioner som rör sig obemärkt genom mörkret, klättrar upp för väggar och försvinner snabbt som vinden efter att de utfört sina uppdrag. Det var uppdrag som de enligt myten oftast fick från kejsaren eller de få andra mäktiga personer som hade råd med deras tjänster. Fundera på hur en ninja rör sig och agerar för att riktigt gå in i rollen. Stryk omkring i skuggorna på festen, norpa snabbt en godsak från buffén, smyg och ställ dig helt nära personer utan att de märker det. Med andra ord, sånt som en ninja skulle kunna tänkas göra på en fest helt enkelt.

Vem har sagt att ninjadräkter inte kan vara knallrosa eller kamoflagefärgade, eller leda associationerna till hightech science fiction? Ninjor är tidlösa och passar enligt oss in lite överallt, och därför är vårt utbud av ninjadräkter brett och varierat. Just med tanke på att ninjor liksom är “the real deal” uppstår en lyckad komisk effekt med ninjor som inte alls passar in i den arketypen. Tänk dig en äldre ninja med käpp och några trivselkilon eller en zombieninja på halloween.

Vi har ninjadräkter i alla storlekar för både barn och vuxna. Varför inte låta hela familjen gå på kalas i sköna ninjadräkter? Det är lite roligare än familjer där alla bär samma träningsoverall på campingplatsen. En annan kul grej kan vara att ge bort en ninjadräkt till någon som önskat sig en pyjamas. Ninjas in Pyjamas är ju det mest kända svenska e-sportlaget genom alla tider så det är ingen ny idé. Även om ninjadräkter är som gjorda för lekar, äventyr och maskerader finns det inget som säger att man inte kan sova i dem.

Förutom helt vanliga ninjadräkter kan du hitta ninjadräkter som är designade för särskilda figurer här hos oss på Partykungen. Alltså ninjor som figurerar i filmer, leksaker och serier som är populära just nu. Om du har ett barn med en särskild ninjafavorit är chansen stor att vi har en ninjadräkt som är gjort för att efterlikna just den karaktären. Det kan mycket väl vara den perfekta presenten eller drömdräkten för maskeraden.

En annan typ av ninjadräkt utöver det vanliga är våra lyxvarianter av ninjadräkter. Du hittar allt från billiga ninjadräkter till väldigt realistiska ninjadräkter med påkostade detaljer. Förutom ninjadräkter har vi på Partykungen mycket annat för dig som vill anordna ett barnkalas med ninjatema. Låt ninjorna ta över en hel tillställning!

Funderar du på om ninjadräkter verkligen kommer till användning? Enligt vår erfarenhet är de en given succé. Vi har väldigt bra priser här på Partykungen så passa på direkt!
Läs mer