vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Orangea Dekorationer

Gillar du färgen orange har du kommit helt rätt! Här har vi nämligen samlat massor av olika dekorationer, och den gemensamma nämnaren för dem alla är att de är just orangea. Du kan till exempel välja olika orangea dekorationer till halloweenfesten här. Orange tillsammans med svart är ju färgerna som förknippas med just halloween. Här hittar du allt från ballonger, girlanger och serpentiner till muggar, servetter och sugrör. Självklart kan du dekorera med festattiraljerna som du hittar här också vid andra tillfällen. Gillar man orange så gör man ju det hela året om, inte bara på halloween. Du kan alltså använda festdekorationerna som du beställer här vid födelsedagskalas, discon, maskerader och fikastunder i trädgården. Du kan också kombinera orangea dekorationer med festartiklar i andra färger. Skapa till exempel en härlig ballongbukett med ballonger i alla möjliga färger, eller vad sägs om att duka ett riktigt solskensbord med duk, servetter, ljus, konfetti, tallrikar och muggar i rött, orange och gult?

Är du förresten nyfiken på färgen orange och vill veta vad den betyder? Vi har gjort lite enkel efterforskning och fått reda på att färgen orange symboliserar hälsa, kreativitet, entusiasm och optimism. Färgen verkar helt enkelt ha ganska bra självförtroende och det sägs till och med att den kan få dig att må bättre om du känner dig lite nere. Detta betyder med andra ord att det är en perfekt kalasfärg! Orange är också en färg som kan väcka vår uppmärksamhet. Ytterligare en anledning att dekorera med orangea dekorationer på kalas och fester alltså. Häng gärna några orangea ballonger i hallen så att det blir det första gästerna ser. När sedan gästerna kommer in i rummet kommer de att vara på ett härligt festhumör!

Innan vi avslutar vår orangea exposé måste vi ju säga något om Nederländerna också. Varför det? Jo, färgen orange är nationalfärg i just Nederländerna. Det hänger i sedan 1500-talet och kommer från kungahuset med Willem Van Oranje eller William av apelsinen i spetsen. Ett annat land som förknippas med färgen orange är Irland. Irlands flagga är en trikolor med färgerna grönt, vitt och orange. Ska ni fira Nederländernas eller Irlands nationaldag passar det därför extra bra att dekorera med orangea festartiklar. Blås upp några orangea ballonger, duka med orangea servetter och bjud på en drink i en orange mugg! Det passar också bra om du ska heja på Nederländerna eller Irland vid ett sportevent eller vid Eurovision Song Contest.

Välkommen att upptäcka massor av orangea dekorationer här hos oss på Partykungen och beställ smidigt och enkelt online. Snabba leveranser är en självklarhet för oss. Vi vet nämligen hur viktigt det är att dekorationerna kommer i tid till festen. En fest utan dekorationer är ingen riktig fest! Undrar du något? Ja, då är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst!
Läs mer