Till toppen
Visa större bild

PaintGlow Rökvätska

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Oavsett hur bra rökmaskin du äger så är det ett visst tillbehör du måste ha för att den ska fungera helt perfekt, och det är rökvätska. Rökvätskan gör att rökmaskinen får det bränsle det behöver för att åstadkomma den härliga och mystiska rökeffekten på dansgolvet eller scenen. Rökmaskinen kan självklart användas vid andra tillfällen när du vill skapa en dramatisk rökeffekt utan att behöva elda.

PaintGlow Rökvätska är en bunke med 5 liter rökvätska som fungerar med olika slags rökmaskiner. Den vita dimman skapar en härlig effekt och är ej hälsofarlig.

Ej testad på djur.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... John Haftor för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43104 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle