Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Röd > Papperslyktor Rock & Roll
Visa större bild

Papperslyktor Rock & Roll

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Planerar du en fest med musiktema, kanske en 50-tals inspirerad maskerad med rock and roll-musik? De här tre lyktorna matchar temat perfekt! Häng upp dem ovanför dansgolvet och dansa loss hela natten lång!

Papperslyktor Rock & Roll innehåller tre stycken runda lyktor i papper. Lyktorna kommer i olika färger och mönster. En lykta är röd, den andra lyktan är rutig i svart och vitt och den sista är svart med färgglada noter på. De är 24 cm stora. Papperslyktorna är enkla att hänga upp med lite tejp eller på en krok.

Ej avsedda för levande ljus eller andra ljuskällor!

Säljs i 3-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56610 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle