Paraplyer

Söker du praktiska, snygga och roliga paraplyer i en design utöver det vanliga? Vi har laddat upp med portabla regnskydd för alla regniga tillfällen. De flesta av oss har sedan barnsben matats med visdomsorden om att det minsann inte finns något dåligt väder så länge man har klätt på sig rätt kläder. Men hur skoj är det egentligen att dra på sig stövlar, regnrock och sydväst så fort ett grått moln skymtar på himlen? Här hos Partykungen finns superpraktiska och prisvärda paraplyer som ryms i handväskan eller ryggsäcken så att du slipper bylta på dig regnkläder så fort du ska sticka näsan utanför dörren. Vårt breda sortiment passar även dig som söker ett snyggt paraply som kan användas som en dekoration eller som en accessoar till en maskerad.

Paraplyet är från början en chic detalj som många av oss förknippar med stiliga gentlemen och välklädda businesskvinnor. Själva ursprungsnamnet på detta vattentäta objekt, ”parapluie”, härstammar från Frankrike, som ju som bekant är modelandet nummer ett. Även de första vattentäta paraplyerna var säkerligen eleganta. När de regntåliga paraplyerna i tyg uppfanns var de nämligen en kunglig affär. De togs fram i Kina under 1100-talet och användes av kejsaren i egen hög person. Men tiderna förändras och hos Partykungen vill vi inte endast hylla de praktiska, diskreta modellerna eller de extravaganta och stiliga varianterna, utan vi vill också slå ett slag för färgglada och skojiga paraplyer som sätter färg på de mest grå och trista dagarna!

Vi har många unika paraplyer i vårt produktutbud. Färger och design säkerställer att du aldrig mer kommer glömma ditt portabla regnskydd på en buss eller ett tåg igen. En del är dekorerade på ett sätt som gör att de passar utmärkt för att visa vilket land du hejar på under sportevenemang. Andra ger dig, och alla som du möter, en humoristisk glädjekick. Vissa modeller är till och med så breda att två kan skyddas av regnet samtidigt (romantiskt, inte sant?).

Hos Partykungen hittar du coola paraplyer i en mängd olika storlekar och utföranden. Vi har modeller i polyester som håller dig torr även i det mest ruggiga regnvädret. I utbudet hittar du även paraplyer i dekorerade tygmaterial som passar till en läbbig halloweenklädsel eller när du ska på maskerad. Detaljer som LED-belysning, reflextyg och andra inslag gör att du garanterat sticker ut i mängden! Vill du ha händerna fria även i en regnskur? Då kan vi rekommendera en praktiskt paraplyhatt istället.

Även de mest regntåliga paraplyerna behöver torka med jämna mellanrum. Om du lämnar ditt regnvåta paraply uppfällt för att torka i hallen, duschen eller på uteplatsen så håller det sig fint länge. Om den modell du valt har ett medföljande fodral bör du alltid låta paraplyet torka ordentligt innan du stoppar tillbaka det i fodralet. Vi rekommenderar att du läser tillverkarens instruktioner om hur du tar hand om din produkt på bästa sätt. Detta gäller särskilt när du köper paraplyer med extra spexiga detaljer som LED-lampor eller annat som livar upp.

Väderleksrapporten säger att det ska bli soligt imorgon och risken för nederbörd är lika med noll. Vi har alla hört det där förr. Men vem har inte överraskats av ösregn på morgonen, stressat sökt igenom hall och garderober för att till slut tvingats ge upp och kommit dyngsur till jobbet? Vårt utbud säkerställer att du alltid är ordentligt rustad för ruggigt väder! Här hittar du prisvärda paraplyer online med snabb leverans.
Läs mer