vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pirat Kalas

Du kanske undrar över hur du ska få till världens bästa piratkalas? Du kan ta det helt lugnt! Med lite kreativitet, några små förberedelser och mycket Partykungen kommer det att gå på ett kick. Vi tar det helt enkelt från början och börja med inbjudningskorten. Här tycker vi att du ska satsa på inbjudningskort som ser ut som skattkartor. Det kommer att bli en riktig snackis. Finns det en skatt? Var är den och vem kommer att hitta den? Du kan också skicka ut inbjudningskort som ser ut som piratflaggor. Glöm inte att skriva ut datum, tid och adress så alla gäster vet när och var piratkalaset är. Och du, du får absolut inte glömma att skriva att alla gäster ska komma utklädda till pirater. Och det för oss in på maskeradkostymer…

Här på Partykungen finns massor av piratkläder. Vill du bli en liten pirat, en piratkung eller kanske en piratprinsessa? Vill du inte ha en hel maskeradkostym kan du välja en cool pirathatt, en ögonlapp med en döskalle på eller kanske en krok. En riktig pirat har ju så klart också ett sjörövarsvärd eller en piratpistol. När du ändå håller på att klicka dig runt bland alla våra piratkläder kan du passa på att klicka hem lite snygga dekorationer också. Härliga piratdekorationer höjer stämningen. Här finns allt från fotoprops, serpentiner och girlanger till skelett, papegojor och ballonger – allt med pirattema.

När alla piratgäster har kommit till kalaset kan det vara bra att ha några roliga lekar att starta igång festen med. Är det fint väder ute kanske ett vattenpistolkrig kan passa bra. Dansstopp med piratsånger är en annan populär lek och när alla är trötta kan ni prova att knyta olika knopar. Den viktigaste aktiviteten på att sjörövarkalas är så klart skattjakten. Anpassa den efter åldern på gästerna. Ju äldre piratgäster, desto klurigare skattjakt. I slutet av skattjakten väntar en skattkista fylld med godis och guldmynt. Allt du behöver till skattjakten hittar du här hos oss på Partykungen.

Självklart måste du också bjuda piraterna på lite gott käk. Du vill inte ta reda på vad som kan hända när du har ett gäng hungriga pirater runt dig. Bäst att bjuda dem på något mumsigt! Egentligen kan du bjuda på precis vad du vill, men istället för att till exempel kalla det spaghetti och köttfärssås kan du kalla det ”Sjörövarsås med sjögräs”, och istället för att kalla det korv och bröd kan du det ”Piratens bästa korv med havets hemligheter”. Låt din fantasi flöda! På Partykungen hittar du allt du behöver för att duka upp ett fint piratbord. Här finns till exempel dukar, servetter, tallrikar, muggar och sugrör med pirattema. Innan gästerna går hem är det dags att dela ut kalaspåsar på pirattema. Fyll kalaspåsarna med godis och gärna några chokladmynt.

Hoppas att du har blivit riktigt inspirerad nu och är redo att börja planeringen för att skapa världens bästa piratkalas. Du beställer allt du behöver till piratkalaset snabbt och smidigt i vår webbutik – alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Välkommen alla blivande pirater till Partykungen!
Läs mer