Till toppen
Visa större bild

Plunta Bride to Be

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När möhippan står runt hörnet är det viktigt att checka av packlistan så att alla betydelsefulla saker är nedpackade. Utstyrsel till den blivande bruden, schemat för alla pinsamma aktiviteter, flytande föda till er alla så att det blir extra roligt och självklart fickpluntan! Den sistnämnda prylen kan vara det viktigaste tillbehöret att packa med eftersom den med all sannolikhet kommer användas flitigt under dagen.

Plunta Bride to Be är en matt och svart fickplunta av rostfritt stål och i mitten pryder texten "Bride to be" i skimrande guld. Den silvriga korken möjliggör att ni lätt kan fylla på pluntan igen när den sista droppen är uppdrucken. Ett måste till möhippan!  

Pluntan mäter 9,5 cm x 9,5 cm och rymmer ca 13 cl. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jessica för 9 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46824 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle