vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Plus-size dräkter

Plus-size dräkter

Partykungen har ett enormt utbud av dräkter i större storlekar som låter dig förvandlas till precis vem du vill på nästa maskeradfest! Vill du vara läskig, rolig, fyndig eller bara allmänt mysko? Med Partykungens sortiment av stora dräkter finns det ingenting som hindrar dig från att ha den roligaste kvällen på hela året. Vi erbjuder maskeraddräkter som du säkert känner igen från kända filmer, men också massor av dräkter som låter dig byta yrke, resa i tiden eller bara anamma en helt annan personlighet för en kväll. Här finner du dräkter i storlekar upp till XXL, XXXL och Plus Size!

Är det dags att skrämma slag på någon? Halloween är mångas favorithögtid av just den anledningen, att få skrämmas och busa utan att hamna i trubbel! Med en maskeraddräkt från Partykungen kan du klä ut dig till oigenkännlighet och ge alla på festen kalla kårar när du kliver in genom dörren. Bland våra stora dräkter finner du bland annat en utstyrsel som förvandlar dig till en blodig sjuksköterska som tyvärr verkar ha hamnat mitt i en zombieapokalyps. Nu är det slut på att rädda liv – det enda den här sjuksköterskan vill nu är att få TA liv, och gärna äta lite gott människokött i samma veva. Om du tycker det är coolare med spöken och andar erbjuder vi riktigt skrämmande dräkter i form av skeppsbrutna piratspöken. Ibland är det skönt att satsa på en klassiker som exempelvis en häxa eller vampyr, men du kan också passa på att ta formen av en känd skräckfilmskaraktär. Clownen Pennywise eller mördaren från Scream, valet är ditt! En annan rolig approach när det gäller maskeradkläder är att satsa på en dräkt från en annan tidsepok. Ge en touch av historia till festen och dyk upp som en gangster från 20-talet, en medeltida munk eller en färgglad hippie från flower power-eran.

Om du är sugen på öl har vi en fantastisk lösning till dig! Klä ut dig i en av våra Oktoberfest-dräkter och dyk upp på tillställningen som en öltokig tysk som helt enkelt råkat gå till fel fest. Om du känner dig extra vild kan du klä ut dig till en fånge, tjuv eller kanske den vildaste av alla – en grottkvinna med leopardmönstrade trasor på kroppen! Glöm inte bort att komplettera köpet med en uppblåsbar grottsmansklubba så att du kan banka välmenande på dina kompisar när de fått några glas för mycket. Vi erbjuder också en mängd kända karaktärer från både filmer och tv-spel. Här hittar du allt från Super Mario till Wilma Flintstone, Snövit och häftiga Top Gun- eller Ghostbusters-dräkter.

Att klä ut sig är någonting som de flesta aldrig växer ifrån, men även om många av oss älskar maskerad så skiljer sig ändå åsikterna åt om vad som klassas som den perfekta utstyrseln. Tur är väl det, för hur kul hade det varit om du kom till en maskeradfest där alla var utklädda till samma sak? Partykungen erbjuder därför ett brett och galet sortiment av maskeradkläder i både små och stora storlekar. Upptäck vårt utbud av stora dräkter och hitta den perfekta utstyrseln för just din smak, personlighet och humor!
Läs mer