vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Prinsess Kalas

Dröm dig bort till sagor där slott, kärlek och magiska under existerar genom att bli prinsessa för en kväll. Bland Partykungens sortiment går det att hitta allt möjligt i temat prinsessor. Bland de valbara kostymerna finns inte bara berömda och välkända Disneyprinsessor, utan det finns också möjlighet att skapa sin egen stil, genom att köpa fristående tillbehör och accessoarer, som prinsesskronor och trollspön.

Utöver detta finns det också mängder av glittriga och färgsprakande inredningsdekorationer, som serpentiner och väggdekorationer, för att skapa en känsla av att befinna sig i en helt magisk värld. Sortimentet riktar sig till såväl unga som gamla och utklädnaderna finns i flera olika storlekar för att just du ska få vara med om en bal på slottet.

Så skynda dig att ta på dig långklänningen och den glittrande prinsesskronan, ta med dig ditt trollspö och bjud in hela kungariket till fest. Dansa bland ballonger och girlanger med dina vänner och skulle du under kvällen stöta på en groda – kyss den, det kan vara din drömprins som lurar bakom förklädnaden!

Vi på Partykungen har precis allt du behöver för att kunna arrangera ett barnkalas för prinsessor i den rätta stilen. Låt barnen drömma sig bort till sagor och slott under ett barnkalas som de kanske alltid kommer att minnas. Här kan du köpa precis allt du behöver inför barnkalaset. Du sparar både tid och pengar på att välja prinsessaker i vårt stora sortiment!

De flesta av oss får nog ganska tydliga associationer kring det här med prinsessor och barnkalas. Rosa är en bra färg, glitter är populärt och inspiration kan hämtas från alla berättelser om prinsessor som alltid är lika aktuella i populärkulturen. Vi på Partykungen gillar tuffa och äventyrliga små prinsessor men de kan också vara väna och söta om de föredrar det. Självklart kan även små prinsar bjudas in till ett barnkalas med prinsesstema och om du själv ansvarar för tillställningen bör du kanske klä ut dig till kung eller drottning. Annars finns det en risk att barnen behandlar dig som sitt hembiträde under kalaset!

Vi har allt du behöver för att kunna duka på ett sätt som passar på ett barnkalas för prinsessor. Allt från servetter till tallrikar, tårtformar och dukar kan bidra till den rätta stämningen om du köper dem hos oss. Med papperstallrikar slipper du tänka på disken efteråt och slipper även att behöva oroa dig för små olyckor i leken. Självklart är det också viktigt att bjuda på godsaker som passar små prinsessor och som bidrar till den rätta helhetsupplevelsen!

Dekor är en viktig del av alla kalas. Genom att utsmycka rummen där ett barnkalas för prinsessor går av stapeln fattar barnen att det är något utöver det vanliga som gäller. Då blir det lättare för dem att komma in i den rätta stämningen. Prinsessballonger är en klassiker som du kan köpa i storpack eftersom de inte tar någon plats fram till det att du blåser upp dem. Då kan de å andra sidan förvandla ett helt rum på ett ögonblick. Förutom vanliga gummiballonger i rosa har vi riktigt snygga och speciella folieballonger med prinsessmotiv. Ballonger är roliga för barnen att leka med på ett party för prinsessor. Även serpentiner och girlanger i prinsesstil kan hjälpa dig att få till en minnesvärd inramning under ett barnkalas för prinsessor.

Vi på Partykungen har satsat på att ta in ett brett sortiment av klänningar som passar på ett barnkalas med prinsesstema. Tanken är såklart att du ska kunna hitta en som är perfekt oavsett vad du har för budget. Även de billigare varianterna är gjorda för att hålla men vi har alltså även riktigt påkostade och vackra prinsessklänningar för din egen lilla prinsessa. Självklart finns plaggen i olika storlekar. Har du ett födelsedagsbarn som gillar en viss Disney-prinsessa extra mycket? Vi har utstyrslar som är officiellt licensierade och helt perfekta för den som identifierar sig med en känd prinsessa.

Glöm inte att komplettera med roliga och söta accessoarer för prinsessor. Som stavar, tiaror och peruker som ger en prinsessa pondus och leken nya dimensioner. Notera att vi inte bara har prinsessklänningar för barn utan även klänningar för vuxna prinsessor.
Läs mer