Till toppen
Visa större bild

Pusheen Resemugg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du tröttnat på din färglösa och tråkiga resemugg som får följa med dig när du är ute på resande fot? Då är det på tiden att du investerar i en ny högklassig mugg som du kan bära med dig utan att spilla. Om du inte är på jakt efter en urtjusig mugg till dig själv så kommer garanterat de yngre familjemedlemmarna uppskatta den här glittriga skönheten med ett motiv av Pusheen katten som barnen bara älskar! Muggen kan även användas som förvaring av exempelvis kakor eller nötter. 

Pusheen resemugg är turkosfärgad och har ett gnistrande glitter runt om samt ett tillhörande lila silikonlock som skyddar innehållet. 

Muggen är gjord av keramik och har en volym på 275 ml. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44164 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle