vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Pyjamasparty

Pyjamasparty

Pyjamas-partyt är en uråldrig fest för både barn och vuxna som funnits sedan urminnes tider. Ett pyjamasparty går ut på att du och dina vänner samlas hos någon av er, för att mysa, äta onyttigheter och kolla på film iklädd en mys-pyjamas. Det kanske rent av snittsnattras om några snygga eller söta pojkar, om vem som är kär i vem och så vidare...? På ett pyjamas-party är sannolikheten stor att lekar och spel blir en stor del av kvällen. Men det finaste av allt med ett pyjamasparty är att det passar såväl små barn som mellanstora barn, tonåringar och vuxna! Allt man behöver är en pyjamas och rätt inställning!

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva inför ett pyjamas-party. Hos oss hittar du tillbehör, snacksboxar, myskläder, godis och snacks, dukning, kuddar, inbjudningskort och mycket mer online! Vi har ett stort utbud av produkter som är som gjorda för ett pyjamasparty.

Säg till exempel att du blivit bjuden till ett party hos din vän. Då kommer det säkerligen ätas popcorn och chips i mängder, och visst blir det då lite roligare att äta dessa snacks ur ett par fina snacks- eller popcornboxar istället för att prassla med påsen och förstöra hela mysstämningen? Du slipper också kladdiga fingrar som kanske rent av förstör din pyjamas.

Välkommen in till oss på Partykungen för att köpa dina pyjamasparty-tillbehör snabbt, smidigt och säkert online.

Happy Pyjamas-party!
Läs mer