Visa större bild

Relentless Apple Kiwi

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2589,2857142857
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Är du helt utmattad efter jobbdagen, och du förstår verkligen inte hur du ska klara av att gå till gymmet? Ingen fara, här är lösningen. Med en uppfriskande smak av äpple och kiwi kommer din energi tillbaka på en millisekund. Då är du redo för gymmet och kanske till och med orkar städa när du kommer hem? Kör hårt, vi håller på dig! 

Relentless Apple Kiwi är en supergod kolsyrad energidryck med smak av äpple och kiwi. Den innehåller hög halt av koffein och vitaminer för att du ska klara av vardagen och kunna hålla fokus i alla lägen! 

Säljes som 1-pack (500ml)

Ingredienser: Kolsyra, syra (citronsyra), taurin (0,4%), surhetsregulator (natriumcitrat), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), koffein (0,03%), smaker, vitaminer (B3, B5, B6, B12 ), svart currant och morotskoncentrat, guarana seed extract (0,002%). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emma för 6 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... lotte för 9 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42691 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle