Ringar

Så här tänker vi! Först kollar du in alla våra fantastiska maskeradkostymer. Du kan förvandlas till nästan vad som helst. Du kanske vill bli världens sötaste prinsessa, stans coolaste discokung, en busig clown, en cheerleader, en cowboy eller en vampyr. Behöver du komplettera maskeraddräkten med en peruk hittar du så klart en mängd olika peruker här hos oss också. Nu då? Är maskeraddräkten komplett nu? Nej, nej! Nu är det dags att hitta de små accessoarerna som gör dräkten fulländad. Du vet, de där små detaljerna som gör din utstyrsel helt perfekt. Vi talar förstås om smycken. Här kan du bland annat hitta häftiga, vackra, tuffa, färgstarka och glittrande halsband, armband, örhängen, face jewels och ringar. Och just här ska vi fokusera på ringar!

Vi erbjuder ett stort utbud av ringar för olika fester och tillfällen. Ringar kan verkligen piffa upp en maskeraddräkt. Ska du komma till festen som en prinsessa kan du till exempel välja en stor diamantring och sätta på fingret. Är det snarare en partyprinsessa du vill vara har vi självklart en passande ring också till dig. Den ser ut som en stor diamantring men är i själva verket ett litet shotglas. Och vill du synas och sticka ut på dansgolvet kan du satsa på en självlysande ring. Snacka om partyhöjare!

Men det stannar inte där! Här kan du också hitta coola ringar som passar bra till olika halloweendräkter. Vad sägs till exempel om svarta ringar som ser ut som små spindlar? Eller en ring dekorerad med en röd sten och små döskallar? Är du bjuden på en fest med 80-talstema kan du välja neonfärgade ringar och vill du klä ut dig till en gangster eller är bjuden på en kasinokväll med kompisarna passar en guldfärgad ring med dollartecken perfekt.

Som du nu nog har anat har vi ringar som passar till de flesta maskeraddräkter och festteman. Men innan du börja skrolla runt på sidan för att själv upptäcka vårt ringsortiment vill vi gärna lyfta fram en annan typ av ring – nämligen kapsylringen. Du har säkert någon gång stått med en öl- eller läskflaska och hur mycket du än letar så kan du inte hitta en kapsylöppnare. Ta det bara lugnt, en kapsylring löser problemet! Kapsylringen är en häftig ring som också fungerar som en kapsylöppnare. Du kan ha ringen på fingret både till vardags och till fest. Den är liksom både snygg och praktisk. Ge gärna bort en kapsylring till din bästa vän också. Det är en kul och uppskattad present.

Utan lite bling blir helt enkelt din maskeraddräkt inte lika snygg. Låt dig inspireras av alla våra roliga, läskiga, skimrande, coola och häftiga ringar. Du beställer enkelt och smidigt online till bra priser och med snabba leveranser. Välkommen att beställa ringar här hos oss på Partykungen!
Läs mer