Hem
Roliga Prylar Hem & Hushåll Ringklockor & Bjällror

Ringklockor & Bjällror

Letar du efter en rolig ringklocka? Eller kanske en tomtebjällra till din tomtekostym? Här hittar du allt från roliga receptionsklockor och hotellklockor till tjusiga bjällror och skojiga ringklockor med text på. Om du vill skoja med din partner är en lustig ringklocka precis vad du behöver. Eller en klassisk, rund hotellklocka som du fint placerar på nattduksbordet och plingar på när du behöver lite service. Se bara upp så inte din partner också införskaffar sig en receptionsklocka och förväntar sig samma sak av dig!

Om din kompis fyller år och du letar efter en lustig present är en rolig ringklocka eller bjällra ett ypperligt alternativ. Vi har stort utbud av bjällror och ringklockor som är tryckta med en rolig text på. Överraska polaren eller sambon på julafton med en kul ringklocka som det står något skojigt på. Grymt tips till julklappsleken!

Om du ska klä ut dig till självaste tomtefar på julafton behöver du inte bara en tomtekostym och dra till med den klassiska "HOHOHO" för att försöka gestalta jultomten så bra som möjligt. Här behöver du dessutom typiska tillbehör som utgör en äkta tomte också, som den klassiska tomtebjällran! Här hittar du garanterat en bjällra som kommer passa perfekt till din tomteutstyrsel.
Läs mer