Till toppen
Visa större bild

Röda Mattan Gigantisk Väggdekoration

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Rulla ut den röda matta! När du vill skapa en lyxig fest hemma ska du låta dina gäster gå på röda mattan. Den här väggdekorationen passar perfekt att hänga upp som en snygg bakgrund. Få dina gäster att känna sig som riktiga kändisar och skapa en cool VIP-stämning. Perfekt till en maskerad med Hollywood-tema eller ett viktigt företagsevent! Dekorationen är typ 15 meter bred så den kan täcka en stor del av väggarna i festlokalen, vilket kommer bli riktigt effektfullt.

Röda Mattan Gigantisk Väggdekoration består av en stor väggdekoration i plast. Motivet på dekorationen är en röd matta, ett guldfärgat staket och en massa människor. Den är 1,22 meter hög och 15,24 meter bred.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56815 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle