Visa större bild

Tillbehör

Rokoko Herr Peruk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Här har vi en herrperuk med stil och elegans, utmärkande för rokokoperioden under 1700-talet. Periodens stilriktning brukar även kallas för ”Den galanta stilen” med uttryck i mänsklig lidelse och känslor. Just denna peruktyp är en så kallad ”stångpiska” vilken var vanlig på 1700-talet med mindre yvigt hår och med hästsvans. De ursprungliga influenserna kom från den manchuiska hårpiskan från Kina och infördes av franska officerare som en slags bekväm reseperuk. Denna eleganta peruk uppfyller alla tidstypiska detaljer med vitt och blankt syntethår format till lockar runt ansiktet och sedan bakåtdraget till en hästsvans i bak. Som kronan på verket till en äkta gentleman!

Rokoko Herr Peruk är tillverkad av plastmaterial och ser precis ut som en 1700-talsherres frisyr! Frågan är om de hade peruk på den tiden eller ej?
Komplettera ditt köp med ett hårnät så att du håller ditt egna hår på plats undertiden du har peruken på dig.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Karl Gustav för 1 år sedan
    för liten, gärna ngt nummer större
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36339 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle