vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Färger Roséguld

Roséguld

Roséguld är lika vackert som det låter. Partykungen har ett stort urval av produkter i denna förföriska men samtidigt subtila färg som skapar stämning i alla miljöer. Eftersom vi älskar party vill vi förstås ge dig chansen till en riktigt sprakande fest där i princip all dekoration går i denna underbara färg.

Med ballonger, konfetti och girlanger är du nästan hemma. Tänk dig själv vilken otrolig föreställning när roséguldet sprutar omkring i alla möjliga former och utföranden. Vi tycker om att ta det hela ännu längre och därför erbjuder vi även bordsdekorationer, servetter och papperstallrikar i samma hänförande färg.

Klicka dig runt i vårt sortiment med produkter i roséguld och låt dig fullständigt hypnotiseras av färgen som sätter en lyxig prägel på tillvaron i alla typer av miljöer. Vi ser med glädje fram mot att ligga bakom dina festdekorationer och genom att kombinera roséguld med dina andra favoritfärger kommer du att kunna skapa partymiljöer utöver det vanliga. Skicka gärna foton från festen till oss på Partykungen!
Läs mer