Till toppen
Visa större bild

Salta Pinnar

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Det finns faktiskt ett slags snacks som går hem hos alla (ja, ALLA!), vilket är rätt tröstande om du står där i chipshyllan och har beslutsångest över vilka chipssorter du ska köpa till festen. Sluta våndas, för det du ska köpa är givetvis SALTA PINNAR.

Det tidlöst populära snackset som det är stört omöjligt att INTE tycka om. De liksom passar så knaprande bra i munnen och är lagomt salta så man blir sådär lagomt törstig. Och till skillnad mot grillchipsen så slipper du den där tråkiga lök-andedräkten resten av kvällen, för salta pinnar smakar bara salta pinnar.

Salta Pinnar är de krispiga och salta pinnarna som är en riktig klassiker att servera tillsammans med ölen eller drycken på festen.

Vikt: 200 gram.

Ingredienser: Vetemjöl, koksalt, palmolja, socker, jäst, vetemalt, surhetsreglerande medel: E524. Kan innehålla spår av mjölk och sesam. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... annica för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51992 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle