Visa större bild

Satinband Brun

(6 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vackert satinband i en härlig brun nyans! Satinband är vackra dekorationsband och de har ett brett användningsområde. Med ett satinband kan du dekorera stolar och bord, presenter, ballonger, inbjudningskort och placeringskort. Satinband passar utmärkt att använda om du planerar bröllop, dop eller fest. Låt din fantasi flöda när du dekorerar till festen! Ett satinband kan också användas för pyssel vid till exempel jul eller påsk.

Satinband Brun är ett brunt band med är 25 meter långt och kommer med tre olika bredder (12mm, 25mm och 50mm). Bandet kommer på rulle och säljs styckvis. Dekorationsbandet kan användas till blomsterarrangemang, paketinslagning, pyssel och scrapbooking.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Helén för 1 år sedan
  Ska ge bort en 30-årspresent till en kille som köpt hus och börjat odla grönt ätbart i trädgården för första gången i sitt liv. Presenten består av en mattork som torkar svamp, grönsaker, frukt, bär, fisk, kött osv Det blev ett jättepaket. Har använt grått papper (pappersduk) som ska symbolisera regnet, det livgivande. Det bruna sidenbandet; jorden vi ärvde. De gula snirkliga banden; solens strålar och de gröna små krusidullerna; det som kommer upp ur jorden. Jag tycker jag lyckades rätt bra att med bandens hjälp visa vad paketet kan innehålla.
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jane för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44635 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle