Visa större bild

Kundbilder

Scarecrow Vampyrtänder

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 174
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Scarecows lyxigaste vampyrstifttänder av mycket hög kvalitet. Monteras enkelt ovanpå dina vanliga tänder. Ger ett mycket verklighetstroget utseende. Levereras i par i en snygg kistformad låda.

Scarecrow tillverkar världens mest sålda vampyr- och konstgjorda tänder på marknaden. De använder sig av en speciell formula i materialet för en perfekt passform.

Tänderna är ca 18 mm långa. 

Taggar

OMDÖMEN (115)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Frida för 9 år sedan
  Jag är faktiskt väldig missnöjd, tyvärr. Efter ca 30 min så började tänderna sitta löst och jag kunde dra ut dem helt. 370 kr till ingen nytta, det är ju trots allt tänderna som GÖR vampyr utstyrseln! Butikens kommentar: Hej Frida. Det låter som att du har missat instruktionerna till denna produkt. Dessa tänder limmas inte fast utan man gör en avgjutning av sina tänder i förväg och kan sedan "Klicka" fast dessa utanpå sina vanliga.
  20 av 27 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Aline för 6 år sedan
  Lite för stora för mig men de små var slut så vad gör man. Gick ändå att forma så de sätt kvar bra på mina tänder: mkt nöjd med det! Det var inte heller så svårt att göra. Finns bra Youtube-klipp på nätet som beskriver och visar hur de förbereds.
  11 av 12 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johanna för 6 år sedan
  Tydliga instruktioner, lite pillrigt att gjuta av sina tänder, men snygga! Bra pris dessutom.
  8 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej jag har 3 frågor! 1. Skadar gjutmassan tänderna? 2. Om jag lägger på gjutmassa kan man ta ut de och sen sätta på den om man t ex ska äta? 3. Kan barn använda det eller är det bara för vuxna? Tacksam för svar!
  Svar: Hej! Gjutmassan skadar inte tänderna. Efter att gjort färdigt gjutningen går tänderna att ta i och ur t.ex. när du ska äta. Vi har ingen åldersgräns på dessa tänder, men det är anpassade för vuxna, så risken finns att de blir förstora åt ett barn.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen12331 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle